Barosss Misafir
| Konu: Galatasaray Ptsi Ara. 22, 2008 11:42 pm | |
| Arkadaşlar ben belki ziyaretçiyim ama bu forumda yazmak istedim!..Galatasarayın dün Bjk'yi 4-2 yenmesi çok güzel bir şeydi!.Siz neler hissettiniz? |
|
gencultraslan Admin
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 32 Nerden : ::TUNCELİ:: Lakap : LINCOLN Ruh Hali : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 22/12/08
Karakter Sayfası BonJuan:
| Konu: Geri: Galatasaray Salı Ara. 23, 2008 8:09 pm | |
| - Barosss demiş ki:
- Arkadaşlar ben belki ziyaretçiyim ama bu forumda yazmak istedim!..Galatasarayın dün Bjk'yi 4-2 yenmesi çok güzel bir şeydi!.Siz neler hissettiniz?
Teşekkürler!.. | |
|
Baros Teknik Destek
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Nerden : ::TUNCELİ::Lütfen Sorularınız Forumda Sorun!. Lakap : Barosss Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Galatasaray Cuma Ara. 26, 2008 6:45 pm | |
| - Barosss demiş ki:
- Arkadaşlar ben belki ziyaretçiyim ama bu forumda yazmak istedim!..Galatasarayın dün Bjk'yi 4-2 yenmesi çok güzel bir şeydi!.Siz neler hissettiniz?
Galatasaray iyiydi ve iyi oynayan kazandı!.. | |
|
akilliweb Moderatör
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 36 Nerden : İzmir Lakap : W€B D€L|s| Kayıt tarihi : 26/12/08
| Konu: Geri: Galatasaray Cuma Ara. 26, 2008 9:07 pm | |
| Aynen G.Saray Hakkıyla Kazandı!. | |
|
gencultraslan Admin
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 32 Nerden : ::TUNCELİ:: Lakap : LINCOLN Ruh Hali : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Geri: Galatasaray Cuma Ara. 26, 2008 10:07 pm | |
| Galatasaray gerçektende haklı kazandı!.O iki penaltıyla Delgadonun kırmızı kartıda doğruydu!.. | |
|